Allekabels.nl

Alle Kabels heeft een winkel met een grote selectie aan producten. De winkel ziet er verzorgd uit en de checkout werkt goed.

Ik heb een Oculus quest besteld en om de Oculus te gebruken op een PC had ik een USB 3 kabel nodig. Alle Kabels claimt voor 22:00 besteld, morgen in huis. Als je op het logootje klikt dan staat er letterlijk: "Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis bij producten met 3 groene bolletjes". De producten die ik besteld had hadden beiden drie groene bolletjes en ik had om 14:30 besteld op dinsdag. Rond 17:30 kreeg ik een mail dat mijn producten waren verstuurd via de reguliere post, toen begon ik me al een beetje zorgen te maken over de levering volgende dag. Op woensdag is er wel een postbode langs geweest maar geen kabels. Op donderdag weer de postbode langs geweest en geen kabels. Toen maar eens naar de klantenservice pagina's gekeken. Op de klantenservice pagina's las ik dit:"

"Verwacht u briefpost?
Dan is uw pakketje met alle waarschijnlijkheid met 1 dag vertraagd door PostNL"

Blijjkbaar was dus vooraf al duidelijk dat niet aan de 24 uurs levering kon worden voldaan maar werd deze melding werd ergens in de klantenservice pagina's verstopt. Het irritantste vind ik dat ik niet vooraf de keus heb gehad voor andere verzendmethodes. Als ik dit had geweten had ik rustig een paar euro betaald voor snelle verzending, nu had ik geen keus. Uiteindelijk is het pakket op vrijdag middag geleverd.

Nadat het pakket niet op tijd werd geleverd heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg heel snel een keurig antwoord, onderstaand de essentie van de email:

"PostNL bezorgt briefpost in Nederland van dinsdag t/m zaterdag, meestal (98% van de gevallen) binnen 48 uur, maar soms duurt het helaas langer.
We ervaren de laatste dagen meer klachten over de reguliere briefpost dan normaal. Regelmatig zijn bestellingen een paar dagen langer onderweg dan gewoonlijk."

Eigenlijk weer een bevestiging dat op voorhand al duidelijk was dat de volgende dag levering niet gehaald ging worden. Dus een heel net antwoord maar een slechte werkwijze. Ik raad Alle Kabels aan om mensen de keuze te geven voor verzending, of briefpost en dan is het er hopelijk binnen 24 uur, of per pakketpost met Track and Trace zodat het er bijna zeker binnen 24 uur is.

Bedankt voor uw beoordeling.

We bieden onze excuses aan voor uw mindere ervaring met onze dienstverlening.

Graag willen we de kwestie met u bespreken om samen tot een passende oplossing te komen.

We gaan u een bericht sturen op het bij ons bekende emailadres.

Het Allekabels team

Scorekaart voor Allekabels.nl