AlgemeenVoor cartridges is 123inkt niet de állergoedkoopste maar de prijs-kwaliteit verhouding lijkt mij heel goed te zijn. Er is geen gezeur bij 123inkt.
Ze bieden zowel originele als eigen verbruiksartikels aan en dat staat goed aangeduid. Het systeem met categoriën die printers en hun verbruiksartikels aan mekaar koppelt maakt het gemakkelijk om snel de juiste producten te vinden.
Enige minpunt is de zoekfunctie. Een onvolledige (niet exact overeenkomende) zoekterm levert niet altijd het juiste product op. Eens in winkelmand kan niet op het artikel geklikt worden maar moet men de exacte titel van het product in het zoekveld kopiëren.
De website is smal op een horizontaal HD scherm waardoor alles een beetje op mekaar gepropt staat terwijl er een zee van witruimte naast is. Zijn er nog veel klanten die in 800x600px werken anno 2020?
Besluit:
Tot nu toe heb ik nog geen klachten over de diensten van 123inkt of 123led, integendeel.
Moesten printers even betrouwbaar zijn als 123inkt dan denk ik niet dat men in een leven meer dan 1 printer zou moeten aankopen.
...En met 123inkt is er nooit een tekort aan balpennen in huis!
De 123* websites rekenen apart vaste (denk ik) verzendkosten aan ongeacht de bestelwaarde. Het valt volgens mij klanten aan te raden om minder maar grotere bestellingen te plaatsen. Er zijn extra kosten voor betaling via kredietkaart en PayPal. Irritant voor een klant zoals ik maar begrijpelijk wetende welke kosten deze diensten voor de handelaar aanrekenen. 123inkt meldt dit dan ook eerlijk bij afrekening van de bestelling.
Cartridges zijn steeds voldoende veilig verpakt.
De bestelde printer werd uitsluitend in originele (niet dubbel verpakte) verpakking geleverd maar er zat geen schrammetje op de doos bij levering door PostNL.
Bestelling 's zaterdags geplaatst, 's maandags geleverd.
Hulde aan de weekendwerkers.
'k Heb de dienst na verkoop nog niet nodig gehad.
Op hun andere website 123led wel. Bij twee bestellingen was 1 van de 2 artikels niet op voorraad terwijl de website aangaf dat er wel voorraad was.
Men heeft in beide gevallen mij op een vriendelijke manier via e-mail geinformeerd en maakte er geen probleem van om de bestelling op te splitsen en op hun eigen kosten de niet voorradige artikels na te sturen.
Ik neem aan dat 123inkt er evenmin probleem van zou maken.