Ik heb bij MaxPC op 25 Mei een Radeon 9700 videokaart gekocht. De prijs was € 150,- . De videokaart stond in de rubriek uitverkoop onder diversen. Je kon nergens lezen dat die kaart gebruikt was. Ik ging ervan uit, dat ik voor die prijs (immers krijg je een nieuwe Radeon 9800 pro al vanaf € 195,-) een nieuwe kaart krijg. Ik kreeg dus na ongeveer een week de kaart en mijn verrassing was groot, als ik een slordig ingepakte Radeon 9700 in een geopende verpakking ontving. De kaart wees duidelijke gebruikssporen op vooral de TV-out en de video-out en elders op. Ik heb meteen een email gestuurd (Zij geven geen telefoonnummer aan) dat ik of maar € 80,- (dit vond ik een redelijke prijs voor een duidelijk gebruikte Radeon 9700 ) wil betalen - of de kaart terug wil sturen en mijn geld terug wil. Ik ga ervan uit, dat als ik een kaart bij een winkel bestel, deze nieuw is, tenzij anders aangegeven. In de tekst stond nergens, dat die kaart gebruikt was. Ik voelde mij dus misleid. En ik wilde in dit geval gewoon mijn geld inclusief alle gemaakte kosten terug. Maar bij MaxPC wilde men hierover niet praten. Volgens MaxPC krijg ik alleen de kosten voor de kaart terug en daar zit ik trouwens nog steeds op te wachten. Ik voel mij opgelicht. Het meest vervelende hierbij is, dat de kaart een cadeautje voor mijn zoon was, die dus 3 weken na zijn verjaardag nog steeds geen verjaardagscadeau van mij heeft gehad. Als ik dan ooit mijn geld van MaxPC (hoeveel dan ook) terug krijg, kan ik een videokaart bij een betrouwbaar winkel kopen.
Ik waarschuw hiermee iedereen:
Wees voorzichtig bij zaken met deze winkel. Denk er liever 3 keer over na, of je misschien je spullen beter ergens bij een betrouwbare leverancier kunt kopen.
We hebben de videokaart gezien en wij hebben inderdaad niet correct gehandeld, ons excuses daarvoor.
Wel dient er worden gemeld dat deze kaart in de opruimings sectie stond.
De betaling hebben we dan ook volledig teruggestort.
Met virendelijke groet,
Het MaxPC team.