Norsk IT

1 woord: VAAG!

Dit is echt een mooie winkel op het eerste gezicht; uitgebreid aanbod, strakke prijzen.
EN je kan chatten met 2 personen van Norsk-It via ICQ, wat je niet zo vaak ziet.
Ik had hier dus dan ook een bestelling geplaatst van diverse producten met een totaalprijs van rond de 140 euro.

Nu waren de verzendkosten 19,99 naar het buitenland, ok is te begrijpen.
Kreeg netjes een email met daarin FIrmanaam, IBAN code, BIC code.

Wil ik de transactie maken electronisch, vraagt deze mij ook om de straat, postcode en plaats van de firma.
Ik dus via ICQ vragen of ik adress mag weten. Dit wist ik niet en moest hij navragen. Dit vond ik gewoonweg vaag. Ik ben dus hier naar de ssubsurvey gegaan, de adres gegevens gekopieerd. en laten zien aan diegene.
Ik vroeg of ik deze kon gebruiken. Kreeg ik als antwoord: "Yes, its not right, but is should work"
Toen dacht ik , wat heeft die gast, ik heb het over 140 euro dat ik ga overmaken. Straks gaat et naar iemand anders ofzo.

Ik kwam op een gegeven moment tot conlusie dat ik het maar wou annuleren, Hij zei: "its cancelled".
Ik keek ff naar mijn email, waar mijn orderbevestiging bij zat. Mijn order was nog steeds zichtbaar.
Ik vroeg aan hem:
"Do i get a verification of this?" (want ik vertrouwde die gasten al nie meer zo. Straks kreeg ik na een week een email dat mijn order daar nog rondhing)
Kreeg ik als antwoord:
"Yes, you can have my word"
Wooh!!..Een persoon waarmee ik CHAT, en slecht zijn nickname: "Mr. Freezer" weet geeft mij zijn woord. Daar heb ik veel aan.

DIt heb ik ook tegen hem duidelijk gemaakt, en krijg volgens hem een email gestuurd. Nu 15 later nog niets ontvangen. Het komt nog wel...(hoop ik).

In ieder geval, ik vind dit een beetje vage winkel. Lui doen vaag en kortaf.

Scorekaart voor Norsk IT