AlgemeenOp Redable via Pricewatch de goedkoopste verstelbare StarTech open frame rackmount van 25U gevonden. In Nederland inmiddels standaard voldoende betalingsmogelijkheden en op Redable natuurlijk ook.
De site en het assortiment is niet alleen duidelijk en overzichtelijk ingericht, maar bijna alle spullen staan ook precies waar je ze verwacht. (Daarentegen vond ik niet alles meteen of makkelijk in de pricewatch of de eigen search, dus het loont om via het menu naar de relevante categorie te gaan)
Levertijden worden duidelijk (genoeg) aangegeven.
Kort na bevestiging van de bestelling via mail ook een bevestiging van de verzending gekregen. Pakket kwam ook mooi in de per mail aangekondigde tijdsvak aan en dat is gezien de huidige (Corona)situatie nog best een knappe prestatie. Helemaal omdat de levering al de dag na aankoopsbevestiging was én de site 2-3 dagen levertijd aangaf.
(Bezorging via DHL)
Vanwege de ervaring met deze aankoop en specifiek assortiment ook meteen een account aangemaakt om een verlanglijstje te maken met meer spullen, die ik bij Redable wil bestellen.
Ik kon geen account aanmaken vanwege de botdetectie in Chrome/Google. Samen met de aankoopsbevestiging ook meteen een mailbericht van de klantenservice en de oplossing voor het probleem. Snel en doeltreffend!
Beste borrie76,
Bedankt voor je review!
Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service en afhandeling.
We wensen je graag veel plezier met je aankoop!
Groeten,
Redable