Kijkshop.nl

Ik was op zoek naar een monitor beugel, uiteindelijk een newstar beugel uitgezocht en ondanks alle slechte reviews toch besteld bij kijkshop. Nou dat heb ik geweten ook. De levering ging goed en dacht, volgens mij valt het toch wel mee. Echter de problemen begonnen toen ik het product retour wilde zenden. Omdat ik er diezelfde avond achter kwam dat ik per ongelijk het verkeerde type besteld had heb ik de dag na levering het product retour gezonden. Echter na een week kreeg ik van kijkshop bericht dat het product beschadigd zou zijn en toch echt als c grade beoordeeld was waardoor je nog maar 75% van je aankoop bedrag retour krijgt. Op mijn antwoord dat dit niet kan kloppen omdat het product ongebruikt retour is gegaan krijg ik geen reactie meer.

Ik wil je dringend aanraden niet met deze partij in zee te gaan. Producten mogen dan scherp geprijsd zijn, je krijgt daar dan ook beroerde service voor terug. Daarnaast is de communicatie zeer slecht. Op basis van mijn ervaring heb ik het idee dat ze op alle mogelijke manieren proberen onder een retour uit te komen of om in ieder geval niet het volledige aankoopbedrag terug te hoeven betalen.

Scorekaart voor Kijkshop.nl