AlgemeenVia Beslist.nl een telefoon hoesje besteld maar na 8 dagen nog niets aangekregen. Dus gebeld en dan krijg je een keuzemenu die weer terugverwijst naar de website, daarna twee keer een e-mail verstuurd maar ook hier geen reactie terug. Ik herken dit van de Chinese website I Wish.....dus niets kopen!!!
VerzendingVia beslist.nl heb ik 8 dagen geleden een telefoon hoesje besteld. Helaas nog niets aangekregen dus gebeld waarna je via een keuzemenu terug verwezen wordt naar de website. Dus 2 keer een e-mail verstuurd maar ook hier geen reactie terug ontvangen. Deze website lijkt op I Wish een Chinese website.
KlantenserviceVia beslist.nl heb ik 8 dagen geleden een telefoon hoesje besteld. Helaas nog niets aangekregen dus gebeld waarna je via een keuzemenu terug verwezen wordt naar de website. Dus 2 keer een e-mail verstuurd maar ook hier geen reactie terug ontvangen. Deze website lijkt op I Wish een Chinese website
Goedemorgen heer/mevrouw,
Ooh jee, vervelend dat u geen reactie heeft gekregen!
Corona: Enkel per e-mail afhandeling i.v.m. dit vele malen sneller werkt voor ons momenteel. Zo kunnen wij iedere klant sneller helpen!:)
E-mail:
2x Geen antwoord houdt in dat er wat mis gaat.
We zien wel eens een e-mail over het hoofd (sorry, zijn niet perfect!;) maar 2 van dezelfde klant komt niet vaak voor.
klantenservice@i-mania.nl kunt u ons op bereiken.
Mochten wij u nog kunnen helpen, laat het ons weten!:)
Blijf gezond!:)
Lieve groet,