AlgemeenIk had een HDD besteld die op voorraad was. Drie maal voor gebeld en 1,5 week gewacht omdat mijn bestelling de status in behandeling bleef houden. 1 ste maal dat ik belde werd mij verzekerd dat het product binnen een week bij mij zou afgeleverd worden. 2 de keer zou er onderzocht worden wat er aan de hand is en ik zou een bericht krijgen, Het bericht heb ik nooit ontvangen. 3 de keer werd het weer onderzocht en kreeg ik het bericht terug dat het product niet meer voor dezelfde prijs geleverd kon worden en het misschien nog wel geleverd kon worden tegen een forse meerprijs. niet normale gang van zaken
KlantenserviceNa antwoord van Beat-it op deze review, deze aanpassing. Of hun log systeem werkt niet of ik wordt als leugenaar bestempeld. beide zijn wat mij betreft onacceptabel. De bestelling is 1,5 week oud. Als er issues zijn met de levering of onverwachte prijs veranderingen verwacht ik als klant dat er met mij contact wordt opgenomen om samen een oplossing te bedenken. Nu moest ik er achteraan bellen om uiteindelijk deze mail te krijgen van Beat-It
"Onze hoofdleverancier heeft geen voorraad van de WD disk. We hebben wel een (lokale) leverancier met voorraad, maar dan is de prijs een stuk hoger. Als dat een optie is: de prijs is dan € 325,- ex. BTW. Deze prijs staat inmiddels ook online. Wilt u dit omzetten, annuleren of wachten (helaas heb ik geen indicatie van de levertijd dan)."
Bepaal zelf of je dit bericht als klant zou willen accepteren als je zaken wil doen met deze partij.
We hebben de voorraad aangeboden welke op dat moment beperkt beschikbaar was. Deze leverancier had slechts een aantal exemplaren. De prijs zat € 49 (ca. 20%!) onder de reguliere prijs. Helaas net naast gegrepen. Zelfs de nieuwe prijs, € 325,- is op dit moment de laagste in Nederland. Helaas niks aan te doen. Er zijn verder, naast vandaag, geen andere telefoongesprekken gelogd.