Allekabels.nl

LET OP!

Nadat ik een bestellingen heb geplaatst via BOL. Een verkeerde product gekregen. Netjes foto’s gestuurd van wat ik heb besteld en wat ik heb ontvangen. Echter gingen ze hierna achter BOL verschuilen ipv met een oplossing komen. Vervolgens doodleuk aangeven dat het wel correct is. Alsof ik dement ben en niet weet wat ik heb besteld.Bespaar aub veel hoofdpijn en irritatie. Wees slim bestel ELDERS. Flut bedrijf.

BOL.COM doe aub geen zaken met zulke bedrijven.

Verkeerde product geleverd. Heb een lamp op statief besteld sturen ze een zaklamp. Als ik een zaklamp wou had ik die besteld

Ze draaien niet op voor hun eigen fouten maar schuilen achter BOL schaam jullie.

ZEER SLECHT!!!! Netjes proberen af te handelen via mail. Ze doen er niets mee. Vervolgens wordt er een slechte recensie geplaatst en word mij gevraagd om contact met jullie op te nemen ?? Jullie horen met de klant contact op te nemen niet andersom. Blijf bij mijn punt dames en heren doe AUB GEEN zaken met zulke bedrijven waar je zelf als klant achteraan mag gaan.

Bedankt voor uw beoordeling!

We vinden het spijtig dat u een onplezierige ervaring heeft gehad met betrekking tot uw bestelling.
Graag willen wij de kwestie met u bespreken om dit naar tevredenheid op te lossen. Wij vragen hierbij of u bereid bent om contact met ons op te nemen?

U mag ons hiervoor benaderen op review@allekabels.nl.

Het Allekabels team

Scorekaart voor Allekabels.nl