AlgemeenAlleen maar leugens..Afgelopen woensdag gebeld en die medewerker gevraagd of het artikel wat ik wilde bestellen bij hun op voorraad was.jazeker wij hebben 8 stuks ,nu bestellen betekend morgen in huis. Ik heb direct een account aangemaakt en hem besteld.de volgende dag zou ik hem binnen krijgen werd mij per mail toegezegd. Donderdag...en geen track en tracé en ook geen pakketje..ik belde de kijkshop op en vroeg hoe of wat.sorry sorry er is een fout opgetreden hij gaat hier vandaag de deur uit...weer sorry sorry.u krijgt vanavond op zeker de track en tracé en morgen het pakket.ok dacht ik,kan een keer gebeuren.nu weer een dag verder en je raad het al,en weer geen track en tracé en na een belletje met de kijkshop dus weer geen pakket.ik blijf zo wel mijn 400 euro in mijn zak houden hahaha en de kijkshop hun artikel want ik heb hun weer opgebeld met de mededeling hou het artikel maar voor mij NOOIT geen kijkshop meer 🤣😂🤣😂
VerzendingAlleen maar loze beloftes.tot 2 x toe het is wederom weer niet bezorgd
KlantenserviceNa meerdere dagen niet te hebben geleverd hoef ik het niet meer.geen vertrouwen mee in dat bedrijf..