Winkelman Automatisering

Mijn zaken met Winkelman automatisering, definieeren wel 't treurige dieptepunt van wat ik tot op heden heb meegemaakt wat betreft incompetente en/of louche webhandelaren. Ongelooflijk.
Het begon op een mooie dinsdag middag enige weken geleden, alwaar ik bij de Winkelman een sprankelende nieuwe HD + video kaart had besteld.
Na bestelling, een keurige order bevestiging, met daarin de artikelen, prijs levertijd etc. De vrijdag daarop wordt ik gebeld, door een vriendelijke verkoper die Thijs heet. Die verteld dat 'r helaas bij hen verkeerde video kaarten zijn geleverd en ze daarom niet in staat zijn de kaart binnen afgesproken tijd te leveren.Maar "de kaarten kunnen elk moment binnen komen" zei Thijs.En deze zou me de volgende week waarschijnlijk al bereiken.
Niks aan de hand. Ik spreek af om de HD meteen te laten leveren en de video kaart na te leveren tegen 'n gunstig verzend tarief. Allemaal heel prettig eigenlijk.
De HD komt, keurig volgens afspraak de eerst volgende werkdag. Dat er verder geen enkele verzend bevestiging of op z'n minst bevestiging van de gemaakte afspraken werd gemaild was jammer.
En dan begint 't gelazer.
Later in de week hoor ik niks meer over de vidkaart die "elk moment binnen zou komen". Ik besluit even te mailen. Geen reply, ook niet binnen een dag.Gewoon niks. Nog een mailtje. Weer geen respons. Ik besluit te bellen. Het gaat blijkbaar goed bij Winkelman want de tel is vrij lang bezet, maar uiteindelijk kom 'k er door. Weer neemt de vriendelijk sprekende Thijs op.; "Nee, hoor, niks aan de hand. Kaarten kunnen _elk_ moment binnen komen", hij verwacht vrijdag .a.s te kunnen versturen". Ok prima. Weer stilte. Maandag daarop besluit ik toch nog even te bellen. ; "Ja, alles is prima, de kaart is binnen en wordt vandaag verzonden, morgen in huis!". Dinsdag niks. In de middag maar weer bellen. ; "Ja, nee, hij gaat vanmiddag echt de deur uit", wanneer ik reply met de boodschap dat 'ie dat gisteren ook al zei', krijg 'k te horen dat ze 't gewoon "heel erg druk hadden". Nou prima dan maar. En hoe kon 't ook anders. . . Woensdag _weer_ niks.
Order wordt geannuleerd.
Wat mij hiervan 't meest irriteerd, is niet de werkelijk alles omvattende incompetentie van de verkoper(s) of de e-shop. Ook niet 't _totale_ gebrek aan replies op m'n emails. (En 'k heb 'r diverse gestuurd).
Nee, wat k het meest irritant vind is 't feit dat die vriendelijk sprekende Winkelman-man tot 3x toe (!!) rechtstreeks over de telefoon keihard aan 't liegen was, dat "de spullen vandaag de deur uit gaan".

Dat heeft tot nu toe zelfs de meest ranzige etailer mij nog niet geflikt.

Opassen geblazen met deze lui.

Scorekaart voor Winkelman Automatisering