Wij hebben 2 maanden geleden een compleet computersyteeem aangeschaft bij Partsupplies. Wij hebben in de eerste instantie telefonisch contact gehad en de bestelling via email accoord gegeven met daarin alle opties die maar mogelijk waren. Alle losse onderdelen die we besteld hebben zijn door Partsupplies uitgezocht of deze goed met elkaar samen konden werken in de totale systeemconfiguratie, want wij wilde namelijk de PC zelf in elkaar zetten en installeren. Het systeem is in losse onderdelen persoonlijk bezorgd bij ons aan huis. Wij hadden ook een draadloze ADSL modem/router besteld maar deze werkte alleen in België. Vervolgens is overgaan tot uitzoeken van een geschikte modem voor het ADSL netwerk in Nederland en deze is kosteloos omgeruild. Wij zijn zeer tevreden over de totale afhandeling van dit bedrijf.
p.s. Wij hebben een goede maand later bij Partsupplies ook een LCD flatscreen TV aangeschaft en zijn over deze afhandeling ook tevreden. Deze TV werd zelfs voor ons neergezet en geïnstalleerd.
Voor volgende aanschaffingen voor PC, Audio, Beeld en randapparatuur zullen wij zeker bij Partsupplies de orders plaatsen