Dealstunter

Heb voor Dealstunter gekozen om ik ouwe rotzooi heb :) Mijn oude game PC met een Socket 1150 mobo was kaduuk. Ik wilde niet een hele nieuwe PC kopen want ben El Cheapo, dus ik op interwebz op zoek naar een 1150 moederbord. Ze zijn nog nieuw te krijgen maar dan krijg je BioStar meuk met te weinig features.

Dealstunter heeft veel refurb spul waar ze 90 dagen garantie op geven. Ze zitten niet erg veel onder de originele prijs van deze moederborden, maar gezien de relatieve zeldzaamheid etc vond ik het niet zo'n issue.

Moederbordje gekocht, volgende dag binnen. Helaas was deze DOA, kan gebeuren. Ik Dealstunter contacten en na wat daagjes krijg ik m'n 'nieuwe' bordje binnen. Het oude bord willen ze niet terug dus hoef ook geen retourprocedure te starten.

Alomal, prima club om nieuwe en oude dingen te kopen. Ohjah: het moederbord kwam echt extreem goed verpakt binnen IMHO. Goeie doos, Mobo in ESD zakje op een schuimen plaatje, omringt met bubblewrap, dat weer in grote bubblewrapspul. Fijn!

Zoals gezegd: product was echt heel erg goed verpakt. En je krijgt er een gratis pen bij :)

No nonsense, geen gedoe. Deze mensen snappen het.

Scorekaart voor Dealstunter

Qshops