AlgemeenZie hieronder de toelichting over de klantenservice. Tot het doen van je betaling lijkt het een prima webwinkel. Maar daarna klopt er werkelijk niets meer van.
VerzendingNadat ik een aantal dagen niets had gehoord over mijn bestelling kreeg ik pas een e-mail. Na de levering bleek het niet compleet te zijn.
KlantenserviceEr wordt niet geleverd waarvoor ik heb betaald. Na het bestellen van 3x10 connectoren heb ik er 3 ontvangen. De klantenservice vond dat dat mijn probleem was, en na een aantal mails heen en weer heb ik uiteindelijk gedreigd met een slechte review. Nu zou ik de overige 27 wel ineens opgestuurd krijgen.
Enthousiast maakte ik na ontvangst het pakketje open. Ik vond een pakbon voor 27 stuks, maar een doosje met daarin maar 10 connectoren. Overigens staat op dat doosje ook gewoon netjes genoteerd: 10 stuks.. Dus ze kunnen blijkbaar niet lezen en niet tellen.
Het wordt nog mooier.. De RJ45 connectoren die ik had besteld waren voor een flexibele kern. De 10 stuks die ik nu kreeg zijn voor een vaste kern..
De rest van mijn bestelling was trouwens prima, maar ik zal hier nooit meer een bestelling plaatsen. Dit was de slechtste webwinkel waarbij ik ooit iets heb besteld. De klantenservice noemt zichzelf 'support' maar ze doen niets totdat je gaat dreigen, en zelfs dan komt er helemaal niets uit. Wat een verschrikkelijk bedrijf.
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij zouden graag samen met u de specifieke details van uw ervaring bespreken. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl
Het Allekabels team