AlgemeenHier absoluut nooit iets bestellen. Tot mijn spijt heb ik vooraf niet gekeken op Trustpilot.
Bij het bestellen ging het via de website al enorm stroef, zodat werd het adres verkeerd vooraf ingevuld. Handmatig aangepast en besteld.
Nu blijkt er geen geen huisnummer te zijn ingevuld. Lenovo zegt dat het niet is ingevuld, ik zeg van wel omdat alle velden verplicht waren om in te vullen.
Los van wie zijn schuld het is, er wordt blijkbaar niets gecontroleerd bij Lenovo en het pakketje wordt verzonden zonder huisnummer (en DHL accepteert het gewoon). Als ik vervolgens bel dan wordt ik door de helpdesk echt schandalig geholpen. Ze doen geen enkele moeite, ze zeggen gewoon het is uw probleem. Ze laten je niet uitpraten en herhalen hun verhaaltje dat het mijn probleem.
Echt ik voel me nog nooit zo schandalig behandeld. Voor eerst in mijn leven ben ik kwaad geworden richting een helpdesk