In maart heb ik bij deze zaak een Toshiba-laptop gekocht. Ik had een ietwat ongewone 'eis': ik zou de bestelling afhalen op weg naar CeBIT, om hem meteen te gebruiken dus. Besteld, een hele tijd aan de telefoon gehangen met de zaakvoerder (die zeer duidelijke informatie verschafte over de laptop, een bijpassende tas en dergelijke). De dag na het overmaken van het geld was de laptop al bij hen, dus zoals gepland ben ik op weg naar CeBIT bij hen langsgegaan. De laptop was helemaal in orde en ik werd zeer vriendelijk ontvangen. Omdat ik de doos en andere 'accessoires' bij de laptop moeilijk kon meenemen op de trein, hebben ze het zonder er moeilijk over te doen naar mij thuis opgestuurd.
Wat mij betreft zeker een aanrader. Vooral de prijs is zeer aantrekkelijk voor een Belgische shop; in Nederland is er een grote concurrentie tussen de webshops onderling, maar in België is de markt van online shops nog niet zo ontwikkeld. Dan is het goed dat er een zaak als deze bestaat, met prijzen die vaak overeenkomen met die van de goedkoopste Nederlandse aanbieders.