iBOOD

Prima shop waar ik tot op heden nog geen slechte ervaringen mee heb gehad. Het enige nadeel is dat iBOOD met zijn "stuntprijzen" de niets vermoedende consument frequent het bos in stuurt. Hiermee bedoel ik dat het geregeld grijs-import producten betreft (met een Engelse stekker bijvoorbeeld) of verouderde modellen (Osram Lightify-producten). Zolang je alles goed doorleest is er overigens niets aan de hand. Daarnaast zijn de flashdeals vaak misleidend omdat ze meerdere keren voor dezelfde prijs terugkomen.

De verzending vind altijd plaats met DHL. Persoonlijk ben ik hier geen fan van omdat zij over het algemeen laat leveren. Daarnaast is het spijtig dat de kosten voor verzending naar aanleiding van het aantal producten cumuleren. Levering kan langer duren dan bij veel concurrerende shops en geregeld moet je langer dan een week wachten. Hierover wordt altijd duidelijk gecommuniceerd.

"Mijn iBOOD" is duidelijk en overzichtelijk. Problemen met de levering/producten kunnen eenvoudig gemeld worden. Daarnaast was de klantenservice vriendelijk en snel. Het enige omslachtige is, is dat voor een beroep op de garantie een foto van de originele verpakking gestuurd moet worden. Ik kan mijzelf voorstellen dat men dit niet bewaard wanneer het een goedkoper product betreft.

Scorekaart voor iBOOD