SKIKK

Geweldige service iig via laptopplus in Nederland! Ik heb de SKIKK LYNX 2 15". Voor het geld (1800 euro) is het echt een monster, de koeling is adequaat (kan beter, GPU thermal throttled een beetje met de laptop op een plat oppervlak en turbo modus ingeschakeld (GPU in maximaal stroomverbruik modus)), en wat mij tot op het heden verbaasd is het gewicht. Het ding weegt echt maar 1.7KG! Hoe dan?!

Configuratie opties via de website zijn een game changer, echt top! Niet meer voor zooi betalen die je niet nodig hebt, en tegelijk andere functies missen omdat die alleen verkrijgbaar zijn in combinatie met dure functies die je niet nodig hebt.

Ik heb een persoonlijke HAAT aan DHL, en dat is de verkozen koerier, vandaar 4 sterren. Daarnaast zit alles uitstekend verpakt en kwam het binnen een week aan. (er is 1-2 dagen nodig om het product aan te passen aan de via de website instelbare specificaties, een topfunctie by the way!)

Bijzonder goede klantenservice, ik had mega mega veel problemen met mijn aankoop, en zelfs om 00:00 kreeg ik nog binnen 30 minuten een constructieve reactie (meer dan eens zelfs!) met trouble shooting stappen en links naar drivers ed.

Nadat bleek dat de hardware had gefaald (batterij was dood), werd er niet moeilijk gedaan en kon ik hem opsturen en binnen een week had ik een nieuw exemplaar binnen. Daar had ik allemaal software problemen mee waarvan niet duidelijk is of dat überhaupt door het toedoen van SKIKK kwam of toch door iets wat ik zelf verkeerd deed. Ook daar wordt gewoon direct en met veel aandacht en toewijding op gereageerd.

Ik heb ook veel vragen gesteld over de manier waarop dingen werken intern in de pc en ook daar kreeg ik altijd constructief en uitgebreid antwoord op.

Door al het gedoe hebben wij een mailwisseling van bijna 50 emails in 2 weken tjid gehad, niet de indruk gehad dat ze van mij af wilde.

Algemene tip, als je je bedenktijd wilt behouden wanneer er iets mis is met een product. Niet terugsturen voor vervanging. Retourneer voor geld terug, en doe een nieuwe aankoop voor hetzelfde product. Bedenktijd loopt vanaf de eerste levering, op die manier kom je daar omheen. Ik wist dit niet, en mij werd verteld dat ze daar niet heel moeilijk over doen, weer een pre, maar wees gewaarschuwd!

Scorekaart voor SKIKK