CameraStore.nl

23 april heb ik een bestelling geplaatst voor een Canon S50, waar volgens de website een levertijd op zit van ongeveer 4 a 5 werkdagen. Gelijk de betaling geregeld en op de 27e kreeg ik al een bevestiging dat de betaling binnen was. So far so good.
Op 7 mei een e-mailtje gestuurd en gebeld met de vraag hoe het zat. Canon zou slecht uitleveren, maar ik zou met 3 werkdagen de camera kunnen verwachten.
Inmiddels zijn we ruim een week verder en weer is er geen camera en weer laten ze niets van zich horen.
Daarnaast heb ik net geprobeerd te bellen, maar het lijkt er op of er niemand meer aanwezig is. 1 keer werd na bijna 15 minuten wachten de verbinding verbroken. De 2e keer heb ik het na een half uur maar opgegeven. Maar welke optie ik ook nam, tot zelfs telefoniste aan toe: Nergens wordt opgenomen.

Ik heb nu net mijn order per e-mil geannulleerd. Nu nog maar hopen dat ik mijn geld terug zie.

Kijk uit voor deze winkel!

P.S.
Nog een mooi verhaaltje. Toen ik vorige week een werknemer aan de lijn had, vertelde deze mij dat de levertijden op bijvoorbeeld deze camera echt hoog waren (duh!) maar dat ze dat niet op de website vertellen, omdat ze dan geen camera's meer verkopen. Lekker he?

Scorekaart voor CameraStore.nl