Alvorens te bestellen heb ik eerst wat heen-en-weer gemaild met Prijzenslag.com over de prijs/levertijd, en ik kreeg meestal binnen 48u antwoord. Uiteindelijk heb ik een digitale camera en geheugenkaart besteld (kan inmiddels wel via de website). Er werd me verteld dat de levertijd 2 weken zou zijn, maar hij was na 3 dagen al binnen. Omdat ik toen geen tijd had om hem op te halen heb ik een mailtje gestuurd om te zeggen dat ik een week later zou komen, en dat was geen probleem, maar ik kreeg later nog wel een herinneringsmailtje.
Toen ik de artikelen op ging halen stond er een man achter de toonbank. Hij was vriendelijk, maar hij kwam niet echt snugger over en zijn werktempo lag ook niet echt hoog. Hij zei niets uit zichzelf, maar beantwoordde wel mijn vragen en ik mocht in de doos kijken. Ik moest hem er wel aan herinneren dat ik ook geheugen had besteld en betaald, anders had ik het waarschijnlijk niet gekregen.
Over het algemeen vind ik het een prima winkel, en ik zou er zeker nog eens iets bestellen. Ik vond het prettig dat ze mijn vragen per email relatief snel en duidelijk beantwoordden, in tegenstelling tot andere online winkels waar ik om info had gevraagd. Ophalen lijkt me wel veiliger dan per post (zeker als die man altijd zo verward doet). De winkel is makkelijk te bereiken met zowel eigen vervoer als OV. Prima winkel zolang je zelf je ogen openhoudt.