Bij Sask ben ik ondertussen vaste klant. Ik heb er al met veel genoegen vele dingen mogen halen. Al heeft Sask niet altijd wat ik wil, kan het of besteld worden of er is een goed alternatief voor te vinden. Zowel in zijn winkel als op zijnd stand op de Bazaar in beverwijk word ik altijd goed geholpen.
Meestal weten ze goed te adviseren over welke producten ik in welke situatie nodig heb. Daarnaast doen ze niet moeilijk over omruilen en defecte onderdelen. Laast een Rounded IDE kabel omgeruild omdat een kabeltje stuk was. Lekker no-nonsens een nieuwe gehad.
De prijzen zijn meestal wel goed. Vaak weten ze me te matsen.
Helaas is het vaak druk in de winkel wat uiteraard geen slechte indruk geeft en onder de categorie: Jammer valt .
Uitmuntende service en zeer goede technisch advies. Nog niets via het internet besteld omdat ze bij mij om de hoek zitten, dus daar kan ik niet over beoordelen.
Vorig weekend heb ik daar een complete systeem samengesteld. Goede keuze uit top-end producten. Helaas is er voor de Buget-PC-bouwer niet altijd een lekkere keuze (geen celerons meer). Sask moet beschowd worden als een zaak met veel top-end producten, en is daarom voor mij in vele situaties een goede keus.