AlgemeenEcht super slecht! Eerst was mijn bestelling verstuurd maar vervolgens nergens te bekennen. Na 2 weken wachten ging ik erachteraan. Toen bleek mijn pakket kwijt te zijn geraakt met de post (dat is me echt nog nóóit overkomen). Toen moest ik een formulier uitprinten, invullen en terugsturen om een nieuwe order te krijgen. Daar vroegen ze eerst nieuwe verzendkosten voor omdat ik een ander leveradres wilde zodat ik zeker wist dat de 2e poging goed aan zou komen, uiteindelijk hoefde dat niet meer gelukkig. Eindstand: heb het pakketje nu ontvangen en het product (hoesje voor de Samsung S20) is ongeveer 1,5 keer de maat van het toestel waar die voor bedoeld is. Dus nu weer terugsturen. Echt mega mega slecht dit! Eerste en laatste keer.
VerzendingEerst raakte het product 'kwijt' met de post. Dat voelde een beetje als "de hond heeft mijn huiswerk opgegeten", dat gebeurt gewoon nooit en lijkt me eerder een metafor voor 'ik ben het vergeten'.
KlantenserviceZe reageren wel binnen 24 uur op mijn mails dus dat is het enige wat ik goed ervaren heb. Verder was de service van leveren en het product zelf echt super slecht.