Ze geven aan zeldzame onderdelen op voorraad te hebben. Dus die had ik daar gevonden en gekocht (betaling kon alleen via bank overschrijving, maar dat is tegenwoordig bijna direct op rekening). Een week lang niks gehoord, dus maar eens mailen. Krijg ik de reactie dat ze het artikel tóch niet hebben en of ik wat anders wil. Na een poging ze te bellen om de snelheid erin te houden en voice ingesproken te hebben wordt er teruggemaild met een verkeerd voorstel. Uiteindelijk wordt er 2 weken later iets verzonden (wat ik niet had besteld). Al met al matige zaak; doe dan geen online verkopen en of pretendeer geen goed voorraad beheer te hebben van unieke artikelen.

Zeer langzame reactie, niet telefonisch bereikbaar en niet oplossingsgericht. Dit blijkt overigens ook uit een review op Google (zelfde ervaring van iemand anders); let op de reactie vanuit CT; die is niet erg vriendelijk/klant gericht.

Scorekaart voor CT-Systemen