Frans De Smet

Via een forum van Tweakers ben ik de naam Frans De Smet tegengekomen voor mijn zoektocht naar een LG CX 65". Na meerdere kleine en grote Nederlandse retailers van TV's benaderd te hebben voor de laagste prijs heb ik Frans De Smet gebeld en gevraagd of de TV beschikbaar is en voor welke prijs. Frans gaf mij aan een email te sturen die door zijn dochter Ann beantwoord zal worden met de laagste prijs.
Op de website van Frans De Smet staat een button met "aanvraag bodemprijs" waar ik de gegevens op heb ingevuld. Binnen twee uur ontving ik een reactie met inderdaad de laagste prijs! Daarna nog een paar keer contact gehad met Ann omdat ik het toch een beetje vreemd vond een TV in Belgie te kopen en de website wellicht minder aantrekkelijk oogt dan de grote (commerciële) concurrenten). Na een paar emails heeft Ann mij een betaallink gestuurd die ik via iDeal heb voldaan en direct een GLS track & trace code ontving.

Besteld/ betaald op zaterdagavond. Ann gaf aan dat GLS pas die aankomende dinsdag het pakket zou ophalen en wellicht langer dan één dag levertijd zou hebben vanwege de Corona crisis (verwachtingsmanagement). Gelukkig heeft GLS binnen 24h geleverd!

Er is iedere keer snel gereageerd op mijn vragen.

Scorekaart voor Frans De Smet