Gisteren bij Harddata een nieuw moederbord (P4P800-E Deluxe) gehaald. Natuurlijk gelijk enthousiast ingebouwd in mijn (nieuwe) Antec Sonata kast.
Systeem aan en gelijk een stemmetje wat verteld "System CPU test failed". Grrrr, testen en elimineren wat het probleem kan zijn, mijn conclusie: het mobo!
Vanmorgen met lood in mijn schoenen geheel voorbereid op het ergste door de verhalen hier op tweakers op weg naar de technische dienst van harddata.
De TD'er hoort het verhaal aan, stelt wat vragen over de voeding, cpu en dergelijke, zegt nog vreemd, verteld dat hij hem achter wil aansluiten en vraagt of ik dat goed vind. Komt na 5 minuten terug met de testopstelling in zijn armen en zegt dat het mobo bij hem wel werkt. Hij sluit de boel aan op zijn baliesysteem en het schaamrood schiet in mijn wangen, hij doet het.
DE TD'er begrijpt mijn frustatie en geeft nog wat suggesties mee waar het volgens hem aan kan liggen. Toch een verkeerde CPU of een voedingsprobleem. Ook biedt hij nog aan dat als ik er niet uit kom dat zij best willen helpen om de fout te onderzoeken.
Ik vraag nog; krijg je nog onderzoekskosten van me? Nee hoor, voor zo'n kleinigheidje als dit hoeft dat niet.
Thuis gekomen blijkt inderdaad dat de voeding in mijn (nieuwe) Antec Sonata kast de boosdoener is. Grrrr (2).
In tegenstelling tot de ervaringen van anderen bij mij een zeer positieve ervaring met harddata.
De 7 voor algemene indruk komt eigenlijk doordat de hele sfeer erg serieus overkomt. Op zich positief maar een glimlach of zo geeft net een ander beeld.
Al met al toppie geholpen en een ruim voldoende tot goed van mij voor harddata!