livekaarten.nl

avatar van EMP
EMP Karma 37,9K

Gisteren een Steam key voor een game gekocht. Er staat ook duidelijk op de site dat het voor het platform Steam is, maar ik kreeg een Origin-key.

Livekaarten levert dus een ander product dan wat ik gekocht heb, en weigert het goede te leveren of geld terug te geven. Ze moeten het product leveren wat ze adverteren, of geld terug geven. Wat ze hier doen is echt niet koosjer.

Het bedrag is te laag voor mij om mij er verder zorgen over te maken, maar ik wil mijn ervaring wel delen. Koop hier alleen als je bereid bent met iets anders te krijgen wat je gekocht hebt en/of je geld kwijt te zijn.

Op de voorpagina van livekaarten.nl staat "100% Product garantie!". Nou, ik heb 100% een product gekregen, alleen niet het product waar ik voor betaald heb :(

De key werd binnen een paar minuten na betalen per email geleverd. Jammer dat het niet de key was die ik gekocht had.

Klantenservice direct na de levering van Origin key i.p.v. de Steam key om opheldering gevraagd. Eerst bleef deze pushen dat ik dan maar via Origin de key moest gebruiken, ondanks dat ik betaald heb voor een Steam key. Toen ik vroeg waarom ze logen op hun website (waar ik screenshots van heb) werd de toon milder en gingen ze het intern escaleren.

Vandaag kreeg ik een mail dat ze de Origin key gaan proberen door te verkopen, mits ik hem niet gebruik. MOCHT dat lukken en WANNEER de code verkocht is aan iemand anders, en ALS die code dan werkt: dan, en alleen dan krijg ik... 75% van mijn geld terug.

Als iets mis gaat dan heb ik daar begrip voor, maar dit is gewoon misleiding.

Update: hier en op Trustpilot een review geplaatst. Op Trustpilot kreeg ik antwoord dat ze inderdaad hier fout gehandeld hadden en dat ik het aankoopbedrag terug zou krijgen. Een dag later had ik dat ook terug.

Fijn dat ze hun verantwoordelijkheid uiteindelijk nemen, maar jammer dat je daarvoor echt moet doordrammen.

Scorekaart voor livekaarten.nl