Geen goede ervaringen met A-tembo.
Mijn moederboard deed een beetje raar, dus ik ernaartoe om mijn probleem uit te leggen. Tot mijn grootste verbazing draait de winkelbediende achter de balie zich om en begint wat in een blaadje te bladeren. Ongeinteresseerd luistert hij naar mijn verhaal terwijl hij gewoon wat anders leest!!! Toen hij daar mee klaar was ging hij nog even met wat andere papieren rommelen, terwijl hij mij geen ene keer heeft aangekeken!!!!
Op het moederboard zat 1 jaar garantie en 3 of 5 jaar fabrieksgarantie. 1 jaar was voorbij, maar ik mocht hem kostenloos omruilen...althans..dat zeiden ze. Moederboard was niet op voorraad, maar was al in bestelling, dus over een paar dagen kon ik terug om hem om te ruilen. Iedere week langs geweest...bleek niet meer leverbaar.
Ze konden hem wel gratis naar de fabriek terugsturen, maar dan geen garantie dat mijn processor ook daadwerkelijk werkt met een vervangend exemplaar van hetzelfde type. (???? hoe kan dat????)
Goed...even over nagedacht, toch maar besloten om terug te laten sturen... Kost het me opeens 40 euro!!???
Een tijdje later hadden ze opeens dat moederboard weer te koop. Dus ik ernaartoe. Nee hoor... mag niet ruilen, kost volledig bedrag! ???
Ben nog nooit zo slecht behandeld in een winkel!!!!
Behalve zaken waarvan ik zeker weet dat ze werken (cdtjes e.d.) koop ik daar dus nooit meer iets. Elke keer als ik daar kom voor cd's (paar keer per maand) dan zie ik altijd mensen die hun spullen terug brengen omdat het een en ander niet werkt.
absoluut een afrader, die A-tembo.