Your.Software

Bij deze webshop een Windows 10 Home OEM productkey gekocht. Productkey werd snel geleverd, maar bleek niet te kunnen worden geactiveerd na schone installatie op een nieuwe PC. Melding van de Windows Activatie Service dat de productkey al in gebruik is. Direct contact opgenomen met 'klantenservice', maar dit heeft niet geleid tot een oplossing van het probleem, ook niet na herhaaldelijk verzoek om mij te helpen of anders een nieuwe productkey te geven of mijn geld terug te storten. Uiteindelijk contact opgenomen met Microsoft die beaamde dat de productkey al eens eerder is uitgegeven. Het lijkt er dus op dat deze leverancier productkey's meerdere keren verkoopt. Wellicht dat het in sommige gevallen goed gaat, maar als het niet goed gaat wordt je niet geholpen bij de verdere afhandeling.

Mijn advies: vermijd deze webshop en koop bij een betrouwbare leverancier!

De 'klantenservice' reageert slecht op e-mails en wil niet bijdragen aan het oplossen van problemen. Reacties op e-mails stokken vaak halverwege de ochtend. Er wordt daarna niet meer gereageerd tot de volgende ochtend, waarbij dan precies dezelfde vragen worden gesteld en suggesties worden gedaan. Refereren naar eerdere mails heeft blijkbaar geen zin, want daar wordt niet op ingegaan. Er wordt gewoon niet serieus inhoudelijk gereageerd op problemen. Gedurende de hele mailthread erg het gevoel gehad dat ik aan het lijntje werd gehouden. Er wordt ook niet gereageerd op telefoontjes naar het telefoonnummer wat genoemd wordt. Er wordt niet opgenomen en je kan alleen een voicemailbericht achterlaten, waar ook niet op wordt gereageerd.

Scorekaart voor Your.Software