Allekabels.nl

Groot assortiment, nette prijzen. Kwaliteit van de producten moet je enigszins op letten er zit nogal verschil tussen, maar over het algemeen waar voor je geld.

Woensdag enkel zaken besteld. Ik let er altijd op dat producten op voorraad zijn, anders bestel ik het gewoon niet (slechte ervaringen met bedrijven die lang doen over een nalevering). Producten stonden op voorraad (ook in het aantal wat ik wilde had), dus besteld. Krijg in de avond een mail: Niet alles op voorraad. Wanneer het langer duurt als 3 a 4 werkdagen nemen wij contact op. Aangezien ik op woensdagochtend besteld had, (werkdag 1 in mijn beleving als je roept de volgende dag te leveren) op dinsdag toch maar even een mail er achteraan gestuurd. Op woensdagochtend krijg ik ineens bericht dat het verzonden is - maar nog niet bekend bij PostNL. Waarschijnlijk dus op dat moment (n.a.v. mijn mail?) gereed gemaakt.

Waar de beoordeling voornamelijk door komt: de voorraadindicatie op allekabels is wanneer je meer dan 1 exemplaar van een product wilt hebben totaal onbetrouwbaar. Ze zetten er gerust neer dat iets 100x op voorraad is, maar dat blijkt dan 1x bij hun en 99x bij de leverancier. Dit is niet de eerste keer dat ik hier bij hen tegenaan loop.

Er wordt gecommuniceerd - het kan beter want qua tijdspanne is het vaak "op het randje" van gecommuniceerde termijnen.

Scorekaart voor Allekabels.nl

Webshop Keurmerk