Ik raad iedereen af wat te bestellen bij deze zaak.
Van te voren wordt niet aangegeven wat de status is van een bestelling of nalevering. Zelfs een mailtje is al een te grote moeite om de klant op de hoogte te houden van de status.
Ik zit onderhand 2 maanden te wachten op gerepareerde onderdelen. Enkele dagen geleden heb ik weer een mailtje gewijd aan een zoekgeraakt onderdeel. Tot op heden heb ik geen reaktie van Megasellers ontvangen.
Ze laten niets van zich horen als afspraken niet nagekomen kunnen worden.
De service is zeer slecht. Met MegaSellers was een afspraak gemaakt om gerepareerde onderdelen op een bepaalde dag te leveren. De chauffeur van DHL kon het opgegeven adres niet vinden, werd de volgende dag meegedeeld door de chauffeur, maar de telefonist van Megasellers die ik aan de lijn had, vertelde mij dat er niemand op het aangegeven adres aanwezig was terwijl dat het adres van mijn werk is, waar altijd (dag en nacht) iemand van de receptie aanwezig is.
Telefonische vragen worden slecht beantwoord, verkeerde telefoonnummers worden doorgegeven. Zo kreeg ik op vragen over een TomTom CarKit het servicenummer van HP.
De Technische kennis van de telefoniste gaat op de vraag dat de TomTom CarKit de PDA niet oplaad, niet verder dan "Heeft u het apparaat wel goed in de carkit geduwd." Het is dat geen lager cijfer dan een 4 kan worden gegeven in de beoordeling. Deze zaak heeft met de huidige service geen bestaansrecht.
De hoge score die gegeven wordt, zal dan ook wel van een medewerker zijn.