Bax-shop.be | Bax Music

Bax heeft een aangename wijd gamma. Ik zelf was op zoek naar een gitaar. In tegenstelling tot andere sites, kon ik hier veel informatie terugvinden die niet op elke muziek winkel duidelijk worden toegelicht. De specificaties van de gitaren waren tot in de kleinste details weergegeven. Het zijn net details waar we het voor doen, toch?
De producten toonden ook een schatting van hoe snel het er zou kunnen zijn, afhankelijk van waar dit product zich bevindt. In het algemeen zeer tevreden van deze optie.

Door de huidige epidemie-crisis heeft Bax de retour voorwaarden verlengd. Normaal zou ik nooit een gitaar online kopen, maar door de flexibiliteit van Bax Music koos ik dit toch te doen en geen spijt van. Met een gerust hart kan ik op zoek gaan naar de gitaar die écht bij me past.

De levering gebeurde in de tijdspanne als beloofd werd op de site. Het product werd zorgvuldig ingepakt met een goede bescherming van de inhoud. Dit vond ik zeer belangrijk en biedt vertrouwen aan de klant dat alles met de nodige zorg wordt geleverd.

Het geleverde product had bij de eerste levering spijtig genoeg een fabricagefout. Ondanks dit probleem kreeg ik onmiddellijke respons van de klantendienst die me hierbij vriendelijk assisteerden. Zowel op Facebook als telefonisch wist het personeel me verder te helpen met de retour en zorgden voor een nieuw product.

Scorekaart voor Bax-shop.be | Bax Music