Sask

Tja, wat moet ik hier nou van zeggen. Ik heb hier een videokaart, 3x blokje ram en een voeding gekocht. Ik heb het hier gekocht omdat ik van die jongen achter de balie korting zou krijgen. Achteraf gaf ie 5 euro korting, na wat pingelen 10 euro, ook niet echt de moeite dus.

De hele mikmak werkte in principe prima, behalve de videokaart. Er zaten allemaal strepen door het scherm enzo. Ik belde de winkel, en volgens hen allemaal geen probleem, zouden we wel even omruilen. Na voor de tweede keer 150 km gereden te hebben blijken ze die hele kaart niet in de voorraad te hebben. Moest ik nog een hele week wachten op de volgende lading!!

De volgende week wéér 150 km gereden, en eindelijk een hele videokaart opgehaald. Op zich is de winkel ok, maar in totaal 10 euro korting uitsparen en een benzinetank leeggereden waarvan ik naar Parijs kon rijden vond ik toch niet echt de moeite. Daarnaast hadden ze niet moeten zeggen dat de kaart er lag terwijl ze wisten dat er pas vrijdag een nieuwe lading zou komen.

Onvoldoende dus, ik ga de volgende keer wel weer naar een andere.

Scorekaart voor Sask