AlgemeenSlecht bereikbaar adverteren met betrouwbaar zijn maar zijn dat echt totaal niet. Leveren product wat aantoonbaar niet doet wat het moet doen en reageren totaal niet op retour verzoek
VerzendingDuurde lang en de kwaliteit is niet zoals zij online zeggen te zijn
KlantenserviceWij hebben een mira cast gekocht, zogenaamd de beste vervanger voor Chromecast. Punt 1 werkt het voor geen meter. Videoland en Disney + niet te streamen. Dus wilde ik toch een chromekast, eigenlijk gewoon bij hun omruilen maar omdat het zo lang duurde heb ik uiteindelijk maar zelf een gekocht ergens anders. In deze in te ruilen /terug te sturen Heb ik uiteindelijk 4x gebeld (tja corona tijd, moeilijk om even naar iemand toe te lopen, gaven ze als excuus) uiteindelijk na 4 belletjes en 3 mailtjes verder nog steeds geen mail met instructies zoals op hun retourformulier staat. Blijkt het gewoon naar een adres gestuurd te kunnen worden. Niks geen goedkoper retour proces!
Uiteindelijk is mijn pakket dus terug bij ze, maar nu is mijn retour afgewezen omdat het product onverkoopbaar is (sowieso, waardeloos ding) omdat er een zakje niet meer omheen zit en een vlek op de gebruiksaanwijzing? Ik heb foto's gemaakt van de verzending dus ik weet hoe het verzonden is en kan dat ook bewijzen.
Nu heb ik het terug gekregen en zit er inderdaad een andere ( vieze) gebruiksaanwijzing bij.