AlgemeenSturen geopende producten die defect zijn dan kun je zelf de retour kosten van €7,25 betalen
KlantenserviceLeveren een product met opengemaakte verpakking en het product is defect, werkt niet (denk dat deze al eens eerder door een klant retour is gezonden) moet je zelf de retour kosten betalen. Een gamepad van 15,- betaal je 7,25 kosten voor de retour en die vergoeden ze dan niet!! Ik bestel hier niets meer zeer slechte service.
Beste birdsong67,
Bedankt voor uw reactie.
Helaas geeft u aan de beoordeling te willen bespreken, dit vinden wij jammer.
Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.
Het Allekabels team
U kunt nu wel reageren!!! u had dit beter op mijn mail kunnen doen. Ik Krijg geen reactie op mijn mail maar nu ik een review schrijf komt u ineens in aktie beetje laat. En ik heb zeker wel op u mail gereageerd met antwoord dat u nu te laat bent voor een oplossing. En deze reactie lees ik wel erg veel bij alle andere negatieve reviews jullie zouden je standaard antwoord eens moeten veranderen dan komt het misschien wel geloofwaardig over. Waardeloos bedrijf en servies.