Op 22 februari heb ik bij MaxPC twee maal 512 MB Twinmos/Twinmos geheugen besteld. Het duurde ruim een week voordat ik het geheugen per post binnen kreeg. Nu blijkt dat Twinmos geheugen niet werkt met een Athlon 64 processor. Ik heb aan MaxPC gevraagd of ik het geheugen, met bijbetaling, kon omruilen voor Kingston geheugen. Na eerst een onduidelijk antwoord gingen ze akkoord. Geheugen retour gestuurd en het bedrag overgemaakt. Twee weken later nog steeds niks van ze gehoord. Ze reageren niet op e-mail en als je ze belt krijg je alleen een antwoordapparaat. Ik ben bang dat ik mijn geheugen en mijn geld kwijt ben. Ik overweeg om bij de politie aangifte te doen wegens oplichting.
UPDATE: Meteen na mijn bericht op Shop Survey kreeg ik van Max een mailtje dat hij mijn geld zal terug storten. Ik ben hier heel blij mee! MaxPC is aan het verhuizen en hierdoor loopt de communicatie op dit moment niet optimaal.
Lees dan onder de contact button:
LET OP: MaxPC is in verband met een aanstaande verhuizing van 26 maart tot en met 2 april niet telefonisch te bereiken.
Voor urgente zaken kunt u een bericht achterlaten op onderstaand telefoonnummer.
0114 - 691689 (vanuit België: 00-31-114- 691689)