Allekabels.nl

Ik ging voor Allekabels.nl die flink adverteert via Google, vanwege de belofte van levering binnen 24 uur, maar het werd 48 uur. Deze belofte gestand doen lukt deze onderneming helaas niet altijd, zoals je elders in deze thread ook kunt lezen. Dat de zending te laat was, is tot daar aan toe. Ik kon snel nog de kabels kopen elders, tot mijn stomme verbazing was het alternatief 70% van de prijs die deze shop rekende (Het ging om 5x USB-B naar USB-C kabels). Ik voelde me bekocht.

In de envelop, die een dag te laat kwam, zat een heel andere bestelling. Telefonisch was het bedrijf onbereikbaar. Vooraf had ik eigenlijk al kunnen zien dat de kwaliteitscontrole niet perfect is. Op hun website staat wat je moet doen als je een verkeerd product geleverd krijgt. En op een bandje (telefoon) hoor ik dat je onmiddellijk een foto van het verkeerde product moet maken. Met andere woorden: het is de onderneming lang en breed bekend dat ze af en toe verkeerde producten leveren, anders wijdt je geen passages daaraan op je site.

Mijn vertrouwen in deze firma is zoek. Mijn vraag aan Allekabels.nl is inmiddels beantwoord, maar niet zoals ik wilde. Ik vroeg ze een retourformulier zodat ik de producten kan terugsturen.

Het antwoord:

Wij kunnen uw in dit geval voorzien van de juiste producten. U hoeft verder niks te retourneren.

Tja. Dat was niet de vraag. Ik wil de spullen terugsturen en geld terug. In tweede instantie haalde het bedrijf bakzeil en stuurde wel een formulier toe.

Een bestelling in 2017 ging wel goed.

Te laat, te duur, belofte niet gehouden. De levering was niet de volgende dag. Klantenservice inadequaat

Onbereikbaar via telefoon of Twitter. Nu via mail contact gezocht.

Beste Heer/Mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak!

Wij zouden graag contact met u willen opnemen.

Helaas hebben wij geen directe contactgegevens van u.
Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl .

Het Allekabels team

Scorekaart voor Allekabels.nl