Ik heb hier jaren terug een Aopen DVD-ROM voor mijn PC gekocht en ging hem inbouwen.
De drive deed helemaal niks en ben de volgende dag teruggegaan => serienummer opgeschreven van het artikel.
Ik daar aangekomen; nee die ruilen we niet, je zal hem zelf wel kapot hebben gemaakt bla bla bla.
Die knakker neemt hem in en zegt dat ik 35 gulden moet betalen (vooraf!) om te kijken of hij wel kapot is.
Na 10 minuten en een hoop lawaai achterin komt die gozer terug om te vertellen dat de drive goed is en dat ie 35 gulden wil vangen. Ik weet zeker dat de drive kapot is want hij ging niet eens open!
Ik pak het serienummer uit mijn zak en vergelijk dit met het serienummer op de drive; deze komen niet overeen.
Uiteindelijk is de politie ertussengekomen omdat ik niet weg mocht voordat ik die 35 gulden zou betalen; politie gebeld en mijn verhaal gedaan. Politie heeft uiteindelijk de drive met mijn serienummer zien liggen en ik mocht gaan. Weet verder niet hoe dit afgelopen is.
Een paar weken terug was ik er weer: Die lui in de winkel kunnen zwammen! Ik heb me dood gelachen om hetgeen de verkoper de klant wijs aan het maken was. Technisch inzicht? Me reet!