AlgemeenVreselijke service!
Bijna 2 weken wachten op je pakket..
Omdat je niets krijgt bel je klantendienst.. meer als half uur wachten..
Dan weet je nog niet meer als toen je niet gebeld had..
Ze gaan je mail sturen.. niets dus bellen terug weer wachten wachten wachten . ze weten niets..kunnen niets doen.. ze zwijgen gewoon aan de andere kant van de lijn als je iets vraagt.. 2 dagen na eerste telefoon weten we nog iets meer en zij ook niet..dat is niet handelen..dat is geen service! Je vraagt om te annuleren dat gaat niet..je vraagt om de manager te spreken ze leggen telefoon gewoon dicht.. wat een rotte service is dit!!!!!
Leer omgaan met klanten.. boos of niet.. leer handelen.. de bedoeling is dat de klanten tevreden zijn en bij u blijven komen.. niet dat ze overal hun slechte ervaring delen.. en NOOIT meer iets willen kopen bij jullie..mijn vriend is DJ dus heeft dikwijls iets nodig..wij gaan wel naar de concurrent.. Bax Music is ons geld niet waard!!! Nog nooit ergens zo slechte service gehad..!!
Zeeeer slecht!!! Mails antwoorden ze niet... bellen dan moet je telkens meer als half uur wachten.. ze helpen je niet verder.. en als je manager wil spreken leggen ze telefoon dicht! Klantenservice 0,0!!!!
Onderneem actie en handel!! Hou klanten tevreden ipv razend te maken!!