AlgemeenBax-Music biedt een zeer ruim aanbod m.b.t. snaarinstrumenten en accessoires (ook voor DJ, drum en toetsinstrumenten) gericht op kwaliteit en betaalbaarheid. Het aanbod in blaasinstrumenten is eerder beperkt tot de standaard exemplaren.
Ze hebben een toegankelijke site met volledige informatie per product. Eenmaal je keuze hebt gemaakt, wordt je eenvoudig en snel doorheen het hele proces tot betaling genavigeerd. Ik heb al meermaals aankopen gedaan bij Bax en zal dit in de toekomst nog zeker doen.
De leveringstijden die vermeld staan op de site worden zeer goed gerespecteerd. Enkel de "voor 23u besteld, morgen in huis" is al tweemaal niet het geval gebleken, al is het moeilijk in te schatten of dit ligt aan Bax of Bpost. Het was dan wel telkens de dag daarna geleverd.
Je producten worden steeds goed beschermd en ingepakt geleverd, ik heb nog geen beschadigde producten ontvangen.
Eenmaal heb ik een muziekstandaard ontvangen die scheef stond, deze heb ik terug kunnen opsturen en niet veel later had ik al een andere. Een snelle en heldere service bij problemen.
Bij bestelling van meerdere producten, kun je kiezen voor deellevering en wordt je steeds op de hoogte gehouden i.v.m. de timing van de andere producten binnen je bestelling.