Na een goede start en een pc in onderdelen gekocht te hebben ben ik verrast te zien hoe slecht men daar met klanten omgaat.
Ik had dit niet verwacht zeker niet omdat de verkoop goed verliep en zeker het advies erg goed was. (geen enkele klacht over).
Waarom dan toch dit punten aantal:
Men moet helaas service leveren en daar is men bij Goris niet toe in staat.
Ik heb mijn hardware terug moeten brengen ter reparatie, en dat duurt maar en duurt maar.
Ik moet dan helaas eerlijk zijn en vertellen dat men het onderdeel opstuurt, maar vervolgens de klant laat zwemmen (geen bericht is goed bericht).
Helaas zijn er dan klanten die gaan bellen en dat heeft geen enkele zin bij Goris, ze kunnen niet bij de leverancier van de hardware of de handel daartussen navraag doen.
Als antwoord is mij tot nog toe medegedeelt dat de fabrikant er normaal gesproken niet moeilijk over doet, dus wat is dit?
Gaat dit geld kosten?, is dit garantie (normaal geeft de fabriek na navraag daar 3 jaar garantie op) en wat gaat het allemaal kosten.
Ik heb het opgegeven (het heeft geen zin om te bellen) ze vertellen mij vaak "er wordt teruggebeld" (als dat ooit nog gaat gebeuren).
Ik heb zelf reeds nieuwe hardware via Tweakers.net besteld dus ik kan weer verder werken.
Normaal gesproken duurt reparatie 4 a 5 weken is mij medegedeelt maar daar zijn we reeds overheen (ook daar hoeft men als klant niets van te verwachten).
Mischien kan Goris hier niets aan doen maar ze vinden het wel best zo
Een nadeel voor Goris is dat het wel heel eenvoudig wordt om er niet veel meer af te nemen (en dat is jammer, of mischien ook niet).