AlgemeenAls kerstcadeau hadden we vanwege de drukte in deze periode tijdig een bestelling geplaatst voor een platenspeler. Bij het openen van het product op 1e kerstdag bleek deze bij het openen echter kapot te zijn. De dag daarna hebben we direct een email gestuurd met deze melding.
Vanuit Gear4Music kregen we doodleuk te horen dat deze melding na 35 dagen kwam en daarom buiten de garantieperiode van 30 dagen viel. Na meerdere e-mails bleek men niet bereid om hier iets aan te doen, en werd er zelfs indirect gesuggereerd dat wij dit product zelf kapot hadden gemaakt. We hebben een ondeugdelijk product geleverd gekregen en zijn door de klantenservice schandelijk behandeld. Men toonde geen enkele bereidwilligheid om hun eigen fout op wat voor wijze dan ook goed te maken.
Het product was kapot en we zijn schandelijk behandeld door de klantenservice.
Mijn advies? Wil je een goed werkend product en als klant juist behandeld worden? Bestel dan absoluut niet bij dit bedrijf!
Het product was kapot en we zijn schandelijk behandeld door de klantenservice.