JMW Computers B.V.

Ik heb bij JMW m'n PC-Prive besteld, een Asus A2500 laptop. Aangezien zelfs zo'n 10 jaar geleden bij de TU Eindhoven al JMW systemen stonden had ik wel vertrouwen in dit bedrijf en volgens de pricewatch van tweakers waren ze een van de goedkoopste leveranciers voor deze laptop.
Mijn ervaring is dat de levertijd die ze je vermelden in de offerte en op de website correct en niet lang is (onze betaling kostte meer tijd ;-)
Bereikbaarheid is prima, op emails met vragen kreeg ik steeds dezelfde dag of de volgende ochtend reaktie en ook telefonisch zijn ze prima te bereiken.
Service is prima. Het geval is dat volgens de fabrikant de bestelde laptop niet voorzien zou zijn van een SD cardreader. Dus die had ik er als pcmcia kaartje los bijbesteld. Nadat de laptop geleverd was bleek deze wel geintegreerd te zijn, meevaller dus. Ik kon de PCMCIA kaart in geopende verpakking zonder problemen retourneren en kon hiervoor m'n geld terugkrijgen. Echter aangezien het een PC-prive betrof was het voor mij handiger om te ruilen. Ook geen probleem, dus deze geruild voor een extra printcartridge en een stapel CD-R's. Erg coulant.
Conclusie: prima prijs (de laptop was zeker niet duur) en professionele indruk, mijn order werd zeer correct afgehandeld.

Scorekaart voor JMW Computers B.V.