AlgemeenHeb bij BAX MUSIC al heel wat gekocht onder andere: Pioneer Dj materiaal waaronder de Pioneer DJM 750 MK2 en de Pioneer CDJ 850 K over beide niks negatiefs aan te merken top materiaal van Pioneer zoals Pioneer ons het gewoon heeft gemaakt daarnaast ook Niet te spreken over hoe een ongelofelijk goede service ik telkens verkregen heb door de medewerkers van BAX MUSIC, Ik heb zo al verschillende keren ook waardebonnen gekocht bij BAX MUSIC nooit geen problemen mee gehad en alteid alles goed op tijd zoals aangegeven nu de laatse keer was het pakket bij Bpost kapot geraakt waardoor toevallig enkel mijn waarde bonnen eruit waren en de rest van men bestelling terug verzegeld is geweest ik heb direct bax shop gecontacteerd hierover en raad eens binne de 24 u stuurde BAX MUSIC. Mij nieuwe cadeaubonnen toe wat een vertrouwen en een top service mij hebben ze daar zeker als vaste klant!
VerzendingSupper snelle verzending en alteid goed op tijd zoals aangegeven!
KlantenserviceMedewerkers staan alteid klaar voor al je vragen omtrent een product en helpen je alteid met veel intresse verder !