MediaMarkt.be

4K Blu Ray box besteld aan een goede prijs. Levering was zeer snel en initieel tevreden over. Helaas is de case van 1 film flink beschadigd toegekomen (de 2 film set, 2 cases zaten in een bubblewrap). Contact met support was zeer snel maar ze hebben geen 4K cases beschikbaar dus iets anders overeengekomen maar geen reactie meer sindsdien (zie verder)

EDIT: Inmiddels afgesproken kortingsbon gekregen en mag de case als closed worden beschouwd. Ik geef 4 sterren aangezien alles zoals afgesproken is verlopen maar op vlak van communicatie moet het zeker beter.

De 2 4K film cases zaten in een cover met print. Dit zat vervolgens in een bubblewrap en werd in de brievenbus geplaatst. Alhoewel ik het relatief snel ontving was de case van 1 film volledig van onder beschadigd. (bodem ban beide helften ligt eraf, sluiting gaat niet goed.

Bij MM Be kon ik enkel gewone blauwe blu ray cases ophalen. Waarop ik uitleg gaf dat ik toch echt een 4K case wil voor mijn collectie. Uiteindelijk ben ik met de support dienst van MM via mail overeengekomen om een 5 euro waardebon te krijgen aangezien ik zelf lege 4K cases ging aankopen. Ik ontvang een mail waarin ze vragen of ze hetzelfde mailadres mogen gebruiken. Hierop antwoord ik positief maar sindsdien geen reactie of waardebon. (Heb in alle spam/trash etc gekeken, 2x gevraagd maar helaas). De mail waarop ze de waardebon hadden bevestigd was op 5 december. We zijn nu 15 dagen verder.

Uiteindelijk is het geen ramp maar vind het niet professioneel. Indien ik mijn code kreeg of in ieder geval reactie dan was deze review onnodig. Indien Mediamarkt alsnog terug komt op hun woorden zal ik de review aanpassen.

EDIT: Afspraken van Mediamarkt werden nagekomen. Is bij deze in Orde. Graag iets meer zorg aan communicatie bij tussentijdse vragen.

Scorekaart voor MediaMarkt.be