eGlobal Central BE

De site doorzoeken, bestellen en betalen is doenbaar, maar het is zeker niet de beste site die er bestaat.

Heel lang wachten, steeds udates in de tracking maar die eigenlijk dienen om te verhullen dat de wachttijd heel lang is.

Kocht een samsung Galaxy S8+ bij eGlobal, Wat inderdaad een voordelig prijs was, bleek al heel gauw een zeer dure grap te zijn. Na het toestel ontvangen te hebben was van in het begin de ontvangst veel slechter dan op mijn vorig toestel S6+, na een aantal maanden had ik nooit meer 4G ontvangst en meestal was ik zelfs ook telefonisch niet bereikbaar.
Eerst het probleem op een Samsung service gemeld, het toestel naar hen moeten opsturen, maar bleek nu dat eGlobal geen Europese toestellen verkoopt waardoor de Europese Samsung service het toestel niet wou nakijken. Dan maar een case geopend bij eGlobal, heb het toestel moeten terug sturen op eigen kosten naar de UK, na meer dan 4 weken bevestigen ze dat er een fabrieksfout was op het toestel en dat de reparatie een 6 tal weken in beslag zou nemen. Na 6 weken toestel terug gekregen maar nog steeds slechte ontvangst, terug retour maar nu naar Honkong. Na 2 weken bericht dat ze het toestel ontvangen hebben maar dat het LCD scherm beschadigd is en de garantie hierop niet geldt. Uitgelegd dat er geen enkel beschadiging was aan de LCD bij vertrek en dit dus in het transport moet gebeurd zijn. Ze betwisten dit (ik heb geen enkel bewijs) en vragen bovendien 65€ als we vragen om het toestel terug te sturen. Conclusie, toestel kwijt en verzendingskosten voor niets, dus een heel, heel dure ervaring. Nooit meer eGlobal of gelijkaardig sites met goedkope aanbiedingen.

Scorekaart voor eGlobal Central BE