AlgemeenHet casino onder de webshops
Voor de eerste keer bij eGlobal Central besteld. Prijs is OK, alles lijkt betrouwbaar. Bestellen is hetzelfde als naar een casino gaan. Je hoopt geld te verdienen, zet je geld in en kunt winnen, maar even goed al je geld verliezen. De informatie die je krijgt is misleidend, de levering onbetrouwbaar en de klantenservice beneden alle peil. Mijn advies: niet bestellen, zeker niet als het om dure producten gaat. Het prijsverschil is soms groot, maar de stress en ellende die het oplevert niet waard. Het gaat hier om een stel Chinese cowboys, dat de wegen van de parallelle import als geen ander kent. Ze gaan zeer geraffineerd te werk. De lage prijzen worden naar mijn mening deels betaald door klanten die betalen maar hun spullen niet ontvangen. Een eerlijke, open en betrouwbare communicatie zou hen sieren.
Hoewel het product zogenaamd op voorraad was en verzending 6-8 dagen in beslag zou nemen werd dit veel later, zonder heldere communicatie waardoor dat kwam en wanneer ik het dan wel kon verwachten. De tracking was in de eerste fase een fake. Elke dag standaard een stapje verder, maar niet gebaseerd op een echt logistiek proces.
KlantenserviceIk kreeg standaardantwoord, verwijzing naar FAQ en links naar voorwaarden etc. Kreeg niet het gevoel serieus te worden genomen en had niet het gevoel dat er een mens achter de klantenservice zat. Toen de toon van mijn mail onplezierig werd, kreeg ik geen antwoord meer.