ik koop hier altijd myn hardware{naast de beurs uiteraard.
en ik word hier altijd heel vriendelijk behandel{deventer}ik krijg vaak koffie og thee aangeboden.ik moet wel zeggen dat ze niet heeeel erg veel van de hardware markt op de hoogte zijn. maar goed,de hardware die je daar verkopen is goed niet super{qua merken, zoals geen asus of epox abit DFI}
alleen Aopen en msi.
en een heeeel groot pluspunt vind ik het afdingen. dat gaat hier heel makkelijk. ik kocht een keer een brandertje van 130 euri kon hem meenemen voor slechts 100euri.en dat was nie omdat ze zo duur waren,alles wat je daar koopt kun je by afdingen.
de hardware opzich is goed en stabiel.en ik heb veeel daar gkocht en nooit problemen mee gehad.ooh ja 1X met een HD van Western digital. een maand later had ik me gedachte veranderd en wilde tog nieuw en snel memory dus ikke naar de winkel. en vragen..'tuurlijk, dat kan komt U maar ff mee kunt u uw memory ff uitzoeken.ze hadden twinmos en A-data. dus ikke twinmos kiezen..was ook nog met BH-005 chippies!?
en dat voor 35 euri per stuk.
uistekende zaak alleen je kan er nie veel anders by bestellen zoals coolers en zwaardere voedingen.