AlgemeenSSD besteld met een scherpe cyber monday prijs van 40 euro +6,99 verzendkosten.
Tijdens betaling een fout gevolgd door een bericht dat mijn bestelling bevestigd is en ik mail met login en orderbevestiging ging ontvangen.
Voor misverstanden te vermijden dat ik geen extra ssd moet retour sturen of moet betalen stuur ik onmiddellijk een mail met verzoek voor de gegevens zodat ik de betaling via overschrijving kan in orde brengen.
Kort daarna hebben ze de prijs aangepast van 40 naar 45 euro.
Dinsdag krijg ik reactie dat ik de ssd opnieuw mag bestellen en deze heeft nu demooie prijs van 70 euro.
Heb nog eens gevraagd of ze verwachten dat ik deze voor 70 euro ga bestellen maar geen reactie meer.
Uit een andere review mag ik nu te weten komen dat ze een foute prijs hebben aangeboden maar of je dit nog mag geloven...
Ze waren al vroeger op de hoogte aangezien ze de ssd 5 euro duurder gemaakt hebben en deze zo nog een hele tijd hebben laten staan.
Een waardeloze reactie gevolgd door geen reactie meer zoals beschreven in mijn algemene toelichting.
Goedendag,
Bedankt voor uw reactie. We hebben inderdaad te maken gehad met een prijsfout. Zodra deze fout bekend was hebben we dit hersteld, de juiste prijs is 70 euro in plaats van 40 euro. Onze excuses voor deze vergissing.
Wij hebben geen bestelling van u ontvangen en hebben u daardoor ook niet kunnen informeren over deze fout.
In uw tweede reactie stelde u ons de vraag of wij verwachten dat u het bij ons gaat bestellen. Dit bericht hebben wij gemarkeerd als een retorische vraag en daarom is hier niet op gereageerd. Het is aan u of u een bestelling bij ons plaatst.
Nogmaals onze excuses voor deze prijsfout en onvolledige communicatie.
Klantenservice Micro-Mail.nl