ComPlaza.nl

Ik was gevallen voor de Sony-Ericsson T-610
en na de top 4 gemaild te hebben in de pricewatch (qua prijs voor de t610), was het Complaza die het snelst reageerde. Bij mij geeft dat altijd een goed gevoel als een i-shop snel reageert.

Dus na wat mail wisselinkjes over voorraad en levertijd heb ik deze telefoon hier besteld. Op vooruitbetaling, want dat is gewoon wat makkelijker :)

Na van mijn kant het geld ontvangen te hebben kreeg ik de telefoon na 2 dagen binnen! :) zeer tevreden natuurlijk...

na enige tijd vertoonde de telefoon wat kuren :(
kan gebeuren denk je dan... Maar er waren al 11 dagen voorbij (en binnen 7 dagen kan ie nog direct omgeruild worden anders heb je fabrieksgarantie en dan ben je dat ding maandje of anderhalf kwijt :(). Heb complaza gemaild, direct mailtje teruggekregen met het bericht dat ze hier niet moeilijk over doen en dat ik de telefoon met kopie van aankoopbewijs moest terug sturen.

2 dagen later een mailtje gekregen van complaza dat mijn telefoon ontvangen was en dat ze dezelfde dag een nieuwe op de post zouden doen!!! GEWELDIG :)

dus na 2 dagen een nieuwe telefoon ontvangen en deze doet het perfect... ik heb ze gemaild voor de uitstekende snelle service en ik ga hier zeker nog vaker terugkomen (telefoon heeft bluetooth dus kom maar op met die handsfree setjes :+)

Scorekaart voor ComPlaza.nl