AlgemeenIk zag een externe harddisk te koop staan met ongeveer 50% korting (niet zo verwonderlijk in de black friday week zou ik denken? echter wel een heel scherpe deal) en bestelde deze via fnac.be (bij de verkoper zoomici).
Ik kreeg een tijdje later (niet ogenblikkelijk => ik veronderstelde dat dit dus al manueel goedgekeurd was) een bericht dat de bestelling aanvaard is.
Vandaag (5 dagen later) kreeg ik echter (alleen in het frans) een bericht dat de bestelling terugbetaald wordt omdat het artikel niet op voorraad is. Echter is dezelfde schijf bij dezelfde verkoper volgens de website nog altijd op voorraad (maar voor een hogere prijs); ik ben dus duidelijk met een onzin-excuus afgescheept.
Ik wilde de verkoper hierop aanspreken, maar er is geen mogelijkheid om te reageren: "De bestelling werd volledig geweigerd door de verkoper. Geen klacht mogelijk.".
Zie hierboven, de bestelling is aanvaard door de verkoper, en dan met een vals excuus geannuleerd.
Klantenservicecontact met de verkoper is onmogelijk gemaakt, klantenservice is dus afwezig.